monitor/a de menjador escolar a rubi 20/21

EcoAtaula és una empresa que des del any 1991 ofereix els serveis de menjadors escolars, parvularis i instituts en tota Catalunya. EcoAtaula està especialitzat en temes d alimentació com també en educació en el lleure. Tasques i/o funcions a realitzar: El/La monitor/a de menjador es responsabilitza d’organitzar i acompanyar el seu grup d’infants abans, durant i després de l’àpat del migdia, de dilluns a divendres de 12:30 a 15h . En el marc de l’equip, i pel bon funcionament del servei, treballa en cooperació amb la resta de companyes/es, fent-se responsable, en ultima instància, de tots/es els nens i nenes que assisteixen al servei de menjador del centre educatiu. Sota la supervisió de la Coordinador/a del Servei, ha de desenvolupar les seves funcions procurant sempre vetllar per l’adquisició d’hàbits alimentaris i higiènics saludables, a més de transmetre els valors propis de l’empresa(medi ambient,solidaritat, etc..), i del centre educatiu per part dels nens i nenes, exercint un rol d’educador/a que va més enllà de la vigilància dels infants.

Categoria
Educació, formació i investigació

Subcategoria
Personal no docent de centres educatius

Experiència(mesos)
12

Nombre de llocs ofertats
2

Ofertes per a persones amb discapacitats

Detall de les funcions del treball
Tasques i/o funcions a realitzar: El/La monitor/a de menjador es responsabilitza d’organitzar i acompanyar el seu grup d’infants abans, durant i després de l’àpat del migdia, de dilluns a divendres de 12:30 a 15h . En el marc de l’equip, i pel bon funcionament del servei, treballa en cooperació amb la resta de companyes/es, fent-se responsable, en ultima instància, de tots/es els nens i nenes que assisteixen al servei de menjador del centre educatiu. Sota la supervisió de la Coordinador/a del Servei, ha de desenvolupar les seves funcions procurant sempre vetllar per l’adquisició d’hàbits alimentaris i higiènics saludables, a més de transmetre els valors propis de l’empresa(medi ambient,solidaritat, etc..), i del centre educatiu per part dels nens i nenes, exercint un rol d’educador/a que va més enllà de la vigilància dels infants. Aquesta funció de transmissió d’hàbits i valors que desenvolupa transversalment,tant en el moment de l’àpat com durant l’estona de lleure superior, a on el monitor/a implementarà les activitats prèviament programades i consensuades amb la resta de l’equip. Capacitats: El/La monitor/a de menjador, es responsabilitza d’organitzar i acompanyar el seu grup d’infants abans, durant i després de l’àpat del migdia. En el marc de l’equip, i pel bon funcionament del servei, treballa en cooperació amb la resta de companys/es, fent-se responsable. També participa del seguiment i avaluació general del projecte i individual de cada nen/a del servei, així com també de la programació d’activitats, trimestralment, i sempre d’acord amb els objectius marcats per la supervisora Pedagògica, en consonància amb el projecte educatiu del centre.

Ubicació

Província
BARCELONA

Municipi
RUBÍ

Codi Postal
08191

Requisits

Nivell Formatiu
TÍTOL DE BATXILLERAT

Nivell del títol
Tema del títol
Nom del títol

TÍTOL DE GRAU
MESTRE
EDUCACIÓ PRIMARIA

TÍTOL FP DE GRAU SUPERIOR
SERVEIS SOCIOCULTURALS I A LA COMUNITAT

TÍTOL DE GRAU
PEDAGOGIA

TÍTOL DE GRAU
MESTRE
EDUCACIÓ INFANTIL

TÍTOL DE GRAU
EDUCACIÓ SOCIAL


Competències
Nivell

DINAMISME
ALT

RESPONSABILITAT
ALT

INICIATIVA
ALT

ORGANITZACIO I ACOMPANYAMENT
ALT


Idiomes
Parlat
Escrit

CATALÀ
C1 - DOMINI EFICAÇ
C1 - DOMINI EFICAÇ


Permisos de Conduir

No s han trobat resultats


Tipus de vehicle Disponibilitat de vehicle

Disponibilitat per a Viatjar

Detall de l experiència requerida
Valorable tenir experiència o voluntariat amb el àmbit de ESPLAIS o CAUS. Valorable amb menjadors escolars mínim un any.

Contracte

Oferta Express

Relació Laboral
MERCANTIL (NOMÉS OFERTES)

Durada del contracte(mesos)
9

Jornada
COMPLETA

Període
JORNADA SETMANAL

Nombre Hores
13

Salari des de
450

Salari fins a
460

Detall d altres beneficis

Barcelona - Publicado hace 6 días
Volver al listado

Empleos con más demanda: